Мадрид - полети и самолетни билети. Информация летище Барахас.

Летище Барахас - Мадрид


Летище Барахас
, намиращо се в Мадрид, е една от главните точки на туризма в Испания. Отстоящо на малко разстояние от центъра на града, то е ключов елемент на туристическата индустрия, защото предлага удобства и спестява време и пари на пътниците за транспорт. Летище Барахас играе важна роля в икономиката на Мадрид и Испания като цяло.
Новите разширения утвърждават летище Барахас като централизирано летище, където авиокомпаниите могат да увеличат връзката между Латинска Америка, местните и европейските пазари. Превръщайки се в истински мост между Латинска Америка и Европа, летището е символ на съвременността и прогреса и е затвърдило своята водеща позиция сред световните летища. То се нарежда на четвърто място сред летищата в Европа по брой полети и пътници.
Неговите иновативни и привлекателни съоръжения са оборудвани с най-новите технологии, за да предложи на своите пътници по-добра подвижност, ефикасност и бързина. Летището предлага модерни системи за багажи, отделения за пазаруване и голям брой полети, които превръщат Мадрид в една от столиците на летищата на 21 век.
За 2010 година повече от 49 милиона пътници са използвали услугите на летището, което прави повече от 136 хиляди на ден.