Търсене

Ресторанти и заведения в Пампорово с карта и телефон

Пампорово - Полезна информация

Разположен в сърцето на Родопите, в подножието на връх Снежанка, се намира курортът Пампорово. Той е предпочитан през зимните месеци като подходящо място за зимни спортове и релакс. Курортът е пригоден предимно за зимния сезон, разполага с дълги ски писти, започващи от връх Снежанка. Но красивата природа, боровите гори, чистия въздух привличат не малко туристи и през лятото.
Хотелите в Пампорово предлагат всички удобства, за които човек може си мечтае. След изморителния ден на пистата, може да релаксирате в спа центъра, край басейна или в сауна. Комфортните стаи предлагат уют и тишина, необходими за приятния престои на гостите. Невероятните природни гледки от терасите и прозорците , карат човек да се чувства приятно, зареден с енергия. Ресторантите в курорта работят от сутрин до късна нощ. Предлагат вкусни традиционни ястия, местни специалитети, както и вкусотии от световната кухня. За тези, на които не им се спи вечер има барове, където да пийнат и да потанцуват, да разпуснат след снежния ден.
Хубаво е да гледаш всичко покрито сняг, как тихичко се сипе снегът, а ти да си на топло сгушен с чаша ароматен чай, топло какао, а защо не и с нещо по-силно. Утрините в Пампорово доста често са слънчеви. Районът се отличава с мека зима и с много слънчеви дни.
Курортът се намира в района на Сливен, близо до Пловдив. Той е предпочитано място за релакс и почивка през зимните уикенди. Скътаните хотели из боровите дървета придават магична атмосфера на целия курорт. Снегът натрупал по покривите , върху дърветата и излизащия пушек от комините ни нашепват за зимна приказка.
Пампорово е предпочитан курорт за почивка през зимата и зимните празници. Той предлага весело посрещане на коледните и новогодишни празници в невероятна празнична атмосфера с много вкусни специалитети, музика, песни и танци. През деня е истинско удоволствие да се спуснеш със ските по пистата или просто да се разходиш. Чистият въздух и красивата природа винаги са будили възхита и са предпоставка за релаксираща почивка.