Златоград хотели - открити най - добри цени за 31 обекта

Златоград хотели

15 юни - 16 юни (1 нощувки)

31 резултата

бар в обекта кухня/кухененски бокс градина/зелена площ безжичен интернет наличен безплатен паркинг TV

Двойни стаи

Без хранене

45

1 нощувка за 2-ма 1 нощ

49 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 6 удобства!

кухня за общо ползване уред за приготвяне на чай и кафе тераса/веранда барбекю паркинг - външен

Цена за цяла къща (6 души)

Без хранене

130

1 нощувка за 6-ма 1 нощ

69 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 5 удобства!

близък обществен паркинг - възможно заплащане безжичен интернет хладилник в стаята TV

Студио

Без хранене

99

1 нощувка за 2+1-ма 1 нощ

37 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 4 удобства!

сауна в стаята безжичен интернет - безплатен площадка за деца барбекю TV

НАЕМ НА КЪЩА ЗА ГОСТИ “СКАТ”

Без хранене

310

1 нощувка за 6-ма 1 нощ

46 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 5 удобства!

за непушачи безжичен интернет в публични пространства - безплатно домашни любимци - забранени безплатен паркинг (частен) на място - без резервация ресторант

двойна стая

Нощувка и закуска

80

1 нощувка за 2-ма 1 нощ

39 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 5 удобства!

Превъзходен

9.1

вендинг автомат за снаксове караоке изпълнения автомат за студени напитки домашни любимци - с предшестваща заявка безплатно обществен паркинг - безплатен ТВ канали за деца индивидуализирано настаняване и напускане зала с телевизор - обща кухня за общо ползване пешеходни турове безплатен безжичен интернет навсякъде пожагорасителни бутилки отопляне баня към стаята стаи за непушачи тераса/веранда конферентна зала

Двойна стая с две отделни легла без тераса

Без хранене

40

1 нощувка за 2-ма 1 нощ

48 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 17 удобства!

Няма оценка

0.0

барбекю градина/зелена площ конферентна зала паркинг - външен наличен безплатен паркинг

Двойна стая

Без хранене

60

1 нощувка за 2-ма 1 нощ

54 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 5 удобства!

Няма оценка

0.0

шезлонги за слънчеви бани платена зала за бизнес събития, конференции и банкети паркинг (охраняем) бар при басейн барбекю закрит басейн конферентна зала парна баня тенис игрище/корт SPA център ресторант външен басейн

Двойна стая

Нощувка и закуска

120

1 нощувка за 2-ма 1 нощ

54 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 12 удобства!

Няма оценка

0.0

тераса/веранда барбекю градина/зелена площ

Нощувка на човек

Без хранене

30

1 нощувка за един 1 нощ

52 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 3 удобства!

Превъзходен

8.6

разкрасителни/козметични процедури процедури/терапии на лицето процедури/терапии на тялото пилингова процедура за тяло процедура обвиване на тяло автомат за студени напитки тераса/балкон за слънчеви бани сауна в стаята за непушачи сувенирен магазин спа екстри индивидуализирано настаняване и напускане възможно паркиране на улицата пешеходни турове домашни любимци - забранени наем на велосипеди - заплащане безплатен безжичен интернет навсякъде осигурен превоз климатизация отопляне семейни стаи/помещения гардероб за дрехи кът за пушене стаи за непушачи тераса/веранда трансфер - платен рецепция-денонощна бар в обекта фитнес зала/кът фризьорско/козметично студио парна баня велосипеди под наем ресторант

Очаквайте цени скоро

 

0

11 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 33 удобства!

Няма оценка

0.0

рецепция-денонощна бар в обекта масажи обслужване по стаите закрит басейн магазини / минимаркет конферентна зала парна баня SPA център ресторант външен басейн

Очаквайте цени скоро

 

0

11 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 11 удобства!

Превъзходен

8.7

тераса/веранда трансфер - платен център бизнес услуги рецепция-денонощна бар в обекта масажи обслужване по стаите градина/зелена площ закрит басейн магазини / минимаркет конферентна зала сейф/каса в обекта парна баня SPA център ресторант външен басейн

Очаквайте цени скоро

 

0

3 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 16 удобства!

Няма оценка

0.0

барбекю градина/зелена площ магазини / минимаркет

Очаквайте цени скоро

 

0

14 хора разгледаха този обект тази седмица

Обекта разполага с 3 удобства!

Златоград - Полезна информация

 Разположен в най-южна тока от България, град Златоград се радва на голяма посещаемост от туристи. В близост до самия Смолян и граничещ с границата ни с Гърция, Златоград е втори по големина, а ето и какво да очаквате от него, в случаи, че стягате багажа за там.
Сред южните Родопи, в долината на Върбица река и насред множество туристически обекти, Златоград примамливо дава това, за което мечтае един курортист.

Разположен на 450 до 550 метра надморско равнище, града благоприядсвта приятен и идеален, предразполагащ към почивка климат.
В околността на Златоград може да се видят не едно и дв скални образования, които радват посетителите с причуливи форми.
На самия връх Костадин, около Златоград е построен малък параклис, през 2006 г. Той е създаден в чест на българи и гърци.

Из околността на самите Родопи планина са:
Църква "Св. Богородица", тя се числи като най-стара църква в Родопите, от 1834 г. И е построена само за три дни.
Като паметно място за населението на Златоград е връх св. Неделя.
Църквата "Св. Георги" от 1871 г
На друго възвишение в околността на Златоград е издигнат параклис "Св. Атанасий Велики".
Следващо интересно и паметно място е Килийното училище в Златоград, разоложено в двора на църквата "Св. Успение Богородично".
Около местността на Златоград са намерени и разкопани накити и съдове останали от миналия век.
Десетки, дори стотици са къщите в старата част на града. Събрани, чрез Етнографския комплекс, смятан и за архитектурен шедьовър пресъздаващ българското възраждане.
В Стария град се намира етнографския комплекс, или известен още като музей на съобщения. В него са поместени всякакви реликви, като фотоси, предмети, карти от 19 век.
За гостите на Златоград препоръчително е да обиколят из Етнографски музей, намиращ се в Александрови къщи. Интерес буди и кулата часовник, разположена в центъра на града и превърнала се в емблема за него.

За всеки решил да се почине от динамиката и шума, на фона на прекрасна планинска картина, фона на неголемия град и да намери тишина и удобства в хотелите на града, може да заяви своята почивка и да затяга багажа.

  • Население: 7 169
  • Надморска височина: 521 метра
  • Пощенски код на Златоград: 4980
  • Близки градове:
Обща информация:

Златоград е най-южният град в страната и се намира в област Смолян, близо е до границата ни с Гърция. Той е втори по големина след Смолян. Разположен е в долината на река Върбица. Само на няколко километра има и ГКММ Златоград – Термес.
Климатът е континентално-средиземноморски , зимата е мека, а лятото- умерено. Надморската височина е 521 метра. Градът се е прославил с известната българска песен в космоса „Излел е Дельо хайдутин“. Има богата култура и тук се намира най-старата църква, създадена по време на турското робство в Родопите- „Успение Богородично“.
От 2010 година близо до града е открит ГКПП Златоград- Термес, което играе важна роля за развитието на града.
 

Любопитно:

Една от най-големите забележителности на града е Етнографският ареален комплекс „Златоград.. Това е музей на открито част от живота на града. В него има музей, няколко занаятчийски работилници и експозиция на водни съоръжения. Обиколката започва с музея, за да могат посетителите да се запознаят с историята на Златоград. Има голяма сбирка, която разкрива основния поминък на населението, много носии и различни обредни предмети. Следват работилниците. В Терзийската работилница има колекция от фотографии, много шевни машини, ножици и стари ютии. Предлагат се оригинални носии от цялата страна. В гайтанджийската работилница са изложени специални машини, на които се плетат гайтаните. Те представляват шнурове от вълна, с които се украсяват дрехите и носиите. Има и сарашка работилница, в която са показани трите разновидности на самия знаят- хамутчийство, седларство и тапицерство. В ножарската работилница е показано производството на ножове, а в златарската са изложени различни руди и кристали, типични за този район. Една от най-големите атракции в комплекса са водните съоръжения, които и до днес работят- воденица, валявица и тепавица. Те се намират във Вунцовата воденица. В комплекса се отбелязват много празници и то по стар обичай- Трифон Зарезан, Баба Марта, Тодоров ден и други

Транспорт и инфраструктура:

След откриването на граничния пункт край Златоград трафикът се е увеличил значително. Налага се ремонтиране и подмяна на настилката по пътищата. Трасета са благоустроени и мантинелите са поставени отново на място. До града се стига лесно и пътуването е приятно

Автобусни линии:

Има редовни линии, които свързват Златоград със София, Пловдив, Кърджали, Приморско, Слънчев бряг и по-малките населени места в района.

Аптеки:

Има 4 аптеки

Бензиностанции:

Има 3 бензиностанции в града

Банки/Банкомати:

В Златоград има един банкомат, най-близките са в Смолян, Чепеларе.

Зареждане...