Търсене

Ресторанти и заведения в Бургас с карта и телефон

Бургас - Полезна информация

 Бургаски вечери, морски мечти и рибарски мрежи. Плаж, парещо слънце и прохладна черноморска вода. С мисли за почивка и добро настроение, безгрижни летни дни и весели вечери с приятна компания. Бургас, морето и сините вълни. Истинска наслада за всеки летуващ, избрал гр. Бургас за своя дестинация през лятната ваканция или отпуска.
Тук ви очаква прохладен летен бриз, весело настроение, многообразие от фестивали, концерти, заведения, ресторанти, атракции и други предпоставки за разнообразно и приятно крайморско летуване.
Летни рок фестивали, фолклорни концерти, посрещане на първо юлското слънце, дни на пясъчните фигури и безброй други забавления са предвидени за посетителите на града. Весело и безгрижно е лятото, изпълнено с много смях, танци, наздравици и песни.
За туристите, които предпочитат да съчетаят лятната си почивка с пълноценна разходка сред историята и природата на България, отново Бургас е тяхното място. Тук се намира Бургаската катедрала и защитената местност „Пода“, които са сред 100-те национални туристически обекти. Тук за удоволствие и очарование на своите посетители е единствения запазен средновековен островен манастир в Черно море „Св. Анастасия“– кокетно разположен на едноименния остров в Бургаския залив.
Незабравимо изживяване е всяка почивка тук, изпълнена с положителни емоции и безброй поводи за усмивки, сред парещото слънце, златните пясъци и прохладни летни вечери. С мирис на море и звук на чайки и гларуси се събуждаш и заспиваш всяка вечер.
Градът е изпъстрен с заведения, напомнящи стари кораби, рибарски лодки и морски вълнения. Разнообразието от нагласи, разнообразието от индивидуални предпочитания е провокирало местните предприемачи да изградят прекрасна база от първокласни и многобройни завесения за всеки вкус и интерес. Заведенията в Бургас ще ви осигурят всичко необходимо за една незабравима лятна почивка.
Ресторантите в Бургас впечатляват с многообразието от рибни деликатеси, морски дарове и подходяща разхлаждаща напитка. Всеки гост трябва да бъде готов за първокласно обслужване, вкусна храна, приканваща вежливост и ведро настроение, подходящо съчетани с любимата напитка и приятна музикална програма. Всевъзможни вариации от национални и интернационални ястия, фолклорни и не само програми, танци, музика и забава.
Приказно красивата плажна ивица, минералните извори, културни-историческите забележителности и богатата фестивална програма превръщат града в предпочитана и широко търсена дестинация за отдих и почивка.
Бургас, бургаски вечери и сбъднати крайморски мечти.