За нас


 

За ДРС Травел:

Фирма ДРС - Травел ЕООД е туристическа и рекламна агенция в интернет. От около 10 години фирмата работи по изграждане и поддържане на уеб проекти за хотели, ресторанти и туристически агенци. Опита в динамичната среда на уеб ни дава увереност, че можем да предложим професионални услуги на нашите клиенти и партьори.

От 2008 г. фирмата се лицензира като Туристическа агенция и предлага пълна гама от туристически услуги, чрез сайтове различни от настоящия.

Цели:

Фирма ДРС Травел ЕООД има за цел улесняване на връзката между места за настаняване и хранене в България и потенциални гости. Стремим се да предложим на потребителите качествена, пълна и актуална информация за хотели, вили, къщи за гости, ресторанти, механи и други места за настаняване и хранене. Желаем да подберем оптималната функционалност и да направим ползването информацията лесно и приятно. Наше верую е ползването на новите уеб тенденции за подобряването на интерактивността, функционалността и ползваемостта на туристическите сайтове.

 

Проекти - Реклама:

ДРС Травел предлага на своите потребители, партьори и клиенти няколко туристически портала ориентирани по различен начин към потребителите и предлагащи различни услуги.

1.  www.rezervaciq.com. Най - големият портал за туризъм в България. Включва буквално всичко свързано с туризъм и хранене- оферти в България и чужбина, хотели в България, самолетни билети, забележителности, пътеписи, снимки и видео за най - интересните дестинации в България и по света. Каталоговата част на сайта е съчетана с потребителска част даваща възможност за комуникация между регистрирани пътешественици, добавяне на пътеписи, снимки и друга интересна информация от потребители. Заведенията за хранене и ресторантите също са представени в този сайт, както пряко, така и чрез означаването им в близост до хотели и забележителности.

2.  www.hoteli-bg.org. Този туристически каталог залага на голям брой представени обекти. Всеки обект е представен с няколко снимки и стегнато описание. Основната цел на портала е предлагането на голям избор от обекти за настаняване .

3.  www.hotelite.v.bg. Портала залага на пълна информация за всеки обект. В него са заложени и модули за най актуалните новини в туризма и туристически форум с възможност за дискусии по отношение качеството на предлаганите услуги и обслужване от всеки хотел, както и общи туристически теми.