Търсене

Ресторанти и заведения в Боровец с карта и телефон

Боровец - Полезна информация

 Боровец си остава най-предпочитаната дестинация за почивка през лятото и зимата. Намира се само на 70км от София и е предпочитано място за отдих на много столичани. Боровец е било и предпочитано място за почивка на княз Фердинанд.
Този известен планинският курорт предлага забавления и приключения за малки и големи. Насладете се на чистия въздух, красивата природа и спиращи дъха гледки. Посетителите остават очаровани от Рила планина и разнообразието от спортовете, които предлага.
Боровец е предпочитано място за зимна почивка. То събира почитатели на зимните спортове от цялата страна и чужбина. Има подходящи условия за ски бягане, ски скокове и биатлон. Пистите са с обща дължина от 58км, а най-дългата е 12км. Хотелите, които са скрити из боровете гори предлагат всички необходими удобства и спа процедури. Тези, които не са почитатели на снега и ските могат спокойно да се възползват от предлаганите хотелски услуги и закритите басейни.
Боровец е предпочитано място за отдих и през другите сезони. През лятото може да се насладите на чистия въздух изпълнен с боров аромат, разходките из гората, карането на планинско колело, стрелба с лък. Това са само някои от атракциите, които се предлагат. Планинският курорт е спасение от летните жеги.
Заведенията в Боровец предлагат необходимото разнообразие от храна и питиета, които ще се усладят на любителите на хубавата кухня. Хората идват тук да си починат от напрегнатото ежедневие, да избягат от шумния град и да се потопят в планинската тишина. Сред дивата природа могат да намерят необходимото уединение. Боровец събира не само любителите на зимните спортове, но и всички ,които искат да изкарат приятна зимна почивка в спа център покрай някой басейн. През лятото се събират почитателите на природата и разходките на открито. Прекрасно място за каране на колело и разходки в гората. Боровец е предпочитано място за малки и големи, младежи и семейства с деца и възрастни хора.
Боровец е готов да ни приеме по всяко време на година, винаги ще ни предложи чист въздух, красива природа, спорт и приключения.