Претенции към фалиралия туроператор Астрал Холидейз


Rezervaciq.com закупи домейните на фалиралия туроператор Астрал Холидейз - Astralholidays.bg и Tirs.bg. Двата сайта пренасочват към нашият сайт. Ние обаче не сме правоприемник на фалиралия туроператор. В правния мир между 2те фирми няма нищо общо. Няма нищо общо и в екипа който стои зад двата проекта. 

Имайте предви, че всички претенции към туристическата агенция и туроператор - Астрал Холидейз АД няма как да бъдат отправени към собствениците на настоящия сайт. Придобиването на двата домейна- Astralholidays.bg и Tirs.bg и пренасочването към нашият сайт е единствено с цел SEO. 

През годините Астрал се утвърди като основен играч в почивките и екскурзиите в България. Емблематични дестинации бяха Турция и особено курортите в областта Анталия. От друга страна много дестинации като Дубай, Тунис, Египет и т.н. бяха със силно присъствиена туристическата агенция. С времето в портфолиото на агенцията се включи и възможност за настаняване в България чрез проекта им Tirs.bg. Към тях беше добавена и Astral Trans Turs като проект свързан с рент а кар и транспортни услуги. BCD travel обслужваше бизнес клиенти. А проектите hotelsb2b и hotelsb2c бяха свързани с предлагане на хотелско настаняване обединяващо цени от международни провайдъри. 

За съжаление всичко това вече го няма!