Търсене

Ресторанти в Пловдив

LCD/Плазма Камина Тераса Отопляем кът за пушачи през зимата Климатик Обедно меню Wi - Fi Сепарета Открит кът за пушачи Доставка до адрес Градина Закачалки Живи цветя Тераса за пушачи

 
Работно време: 09:00 - 01:00

Пловдив - Полезна информация

 „Древен и вечен“ – град на величие, красота и автентичен стил. Изпъстрен с багрите на архитектурните паметници от отминали и славни времена, вплетени изкусно в модерния и съвременен облик на града. Градът на тепетата, град с история, град с внушителни сгради, с тесни и калдъръмени улици, град на разнообразие и изобилие.
Вплетени в мрежата от старинни къщи и реставрирани сгради, непосредствено повтарящи багрите на минали епохи, гордо надничат модерните и нестандартни решения на съвременните архитекти. Впечатлен остава всеки посетител и безкрайно привързан всеки неин жител. Спокойствие, приятна гледка, с дъх на липа и звук на чайки и щурци, обгръща всеки, за миг поспрял се да й се наслади. Истинска наслада и безкрайно смирение пред величествената красота.
Безброй са културно-историческите забележителности, с които Пловдив буди любопитството на своите посетители. Старинен Пловдив със своите пъстро изрисувани къщи, къщи във възрожденски стил, криещи тайните на будните българи- революционери. Античен театър, част от римски стадион и безброй други внушителни паметници, реставрирани, модернизирани и готови за посетители. Градини с внушителна растителност и тайнствена природа, осигуряваща прохлада през летните месеци и очертаващи приказни гледки през снежните студени зимни дни.
Наред с този автентичен вид, изкусно вплетен в образа на града, новото и модерното показва своята красота и съвършенство. Съвременното примесено с духа на старинното, майсторки очертава внушителни и незабравими картини от моменти на радост , възхищение и неизмерима наслада.
В сърцето на града, в подножието на Старинния град се крие красотата на богатото разнообразие от ресторанти в Пловдив. Чуждестранни кухни и вкусни местни ястия приканват със своя аромат всеки гост и местен жител. В автентична обстановка, примесена с приятен модерен дизайн и ненатрапващ старинен стил, вежливо посрещнат от лъчезарен сервитьор, с вкусни гозби, любимо пиво и приятна компания, великолепна гледка - „густо майна“ - биха възкликнали и описали своето неизмеримо удоволствие пловдивчани. Разбира се ресторанти в Пловдив, предлагащи вкусни и ароматни блюда, съчетани с хубава напитка и добро обслужване, може да се открие във всяко кътче на града.Тук може да се открие всичко необходимо за всеки вкус.
Голяма е палитрата от заведенията в Пловдив. От нестандартни и провокативни дизайнерски решения, през спокойна и уютна обстановка, приятна и задушевна атмосфера до класически и изчистен интериор. Всеки може да открие своето кътче и да му се наслади до край.