Unknown error type: [2] Invalid argument supplied for foreach()

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rezervaciq/public_html/core/search2.class.php on line 270
Unknown error type: [2] Invalid argument supplied for foreach()

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rezervaciq/public_html/core/search2.class.php on line 295
Unknown error type: [2] Invalid argument supplied for foreach()

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rezervaciq/public_html/core/search2.class.php on line 319
Unknown error type: [2] Invalid argument supplied for foreach()

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rezervaciq/public_html/core/search2.class.php on line 340
Мармарис | [broi] хотели и апартаменти в Мармарис — Rezervaciq.com

Мармарис хотели - открити най - добри цени за 0 обекта

Мармарис хотели

11 май - 13 май (1 нощувки)

0 резултата

Няма намерени резултати

Мармарис - Полезна информация

  • Население: 33,731 души
  • Надморска височина: 12 метра
  • Часова зона: UTC +2
  • Пощенски код на Мармарис: 48700
Обща информация:

Мармарис е един от най – привлекателните турски морски курорти, намира се на югозападното крайбрежие на Турция, сред красив залив. Курорта е обграден от екзотична растителност, зелени гори и множество разпръснати в морето острови. До преди 20 години известният по цял свят курорт е бил само малко рибарско село.
В космополитния Мармарис днес ще откриете модерни хотели, голям брой кафенета, ресторанти, прекрасни плажове, магазини и дискотеки по протежение на крайбрежната улица. Топлата вода и чистото море, го правят предпочитано място за гмуркачи, мореплаватели и рибари, за месеците от Май до средата на Октомври.

Време:

Климата на Мармарис е средиземноморски с мека зима и горещо лято. Максималните температури през лятото достигат до 45°С. Зимата е мека и дъждовна. Голям брой туристи предпочитат да почиват в Мармарис през септември и октомври.

Цени и носене на пари:

Препоръчително е в заведенията и магазините да плащате с местната валута – турска лира, въпреки че американските долари и еврото се приемат навсякъде. Ако използвате друга валута, тя ще ви бъде обменена според преценката на продавача или сервитьора. Пари можете да обмените в обменните бюра или в пощенските офиси, но избягвайте да го правите в заведения или хотели. Когато плащате с кредитна карта попитайте първо продавача, дали ако платите в брой няма да получите по-ниска цена, тъй като при картови плащания магазините заплащат 7% комисионна на банките.

Нощен живот:

Мармарис е мястото, където можете да се забавлявате колкото си искате всяка вечер и то по начин, който ви харесва. Когато става въпрос за избор на забавления, тук можете да намерите почти всеки вид на атмосфера. От караоке барове до ретро клубове с музика от 60 –те и 70-те. Ще откриете клубове от всеки стил музика. Най – добрата част от нощния живот в Мармарис е приятелския, топъл и гостоприемен, забавен и разтоварващ от стреса – турски народ.

Пазаруване:

На пазара ще намерите типичните стоки, които търсят туристите, както и специалитета на страната известния локум. Голяма част от дрехите, за които се твърди, че са маркови са фалшиви, но ще ви изненада колко високо е качеството им. Ако имате готовност да се пазарите ще имате късмета да си купите качествени чанти и дрехи от естествена кожа на прилични цени. Началната цена обикновено е два или три пъти по – висока от крайната. Докато обикаляте пазарите много внимавайте за джебчии. Луксозните магазини и бутици се намират в района на пристанището.

Зареждане...