Търсене

Ресторанти в Велинград

LCD/Плазма Камина Дансинг Сцена за изпълнители Обедно меню Wi - Fi Открит кът за пушачи Собствен паркинг Участие на изпълнители Градина Зарядно за телефони Закачалки Наргиле

 
Работно време: 11.30-02.00 часа

Велинград - Полезна информация

Гр. Велинград – средище на култура, традиции, съхранена природна среда и здравословен начин на живот. Велинград очарова и със своето минало, оставило отпечатък в постройките, природата, архитектурните паметници. Той е притегателен център за туристи с многообразието от балнеолечебни центрове, минерални басейни и редица СПА-комплекси. Създадени за да ви вдъхнат живот и свежи сили, за да отмине всяка умора и да ви накарат да се почувствате като едни истински богове, заобиколени от красивата величествена природна среда, свеж въздух, биологична храна, благоуханни възстановителни процедури.
Гр. Велинград осигурява всичко необходимо за любителите на спокойствието, тишината и прохладата в планината. СПА-столицата на Балканите, предоставя на своите посетители условия за релакс, здравословно летуване и добро настроение. Множество от туристи пристигат тук за да се насладят на великолепната гледка, чиста природа и лечебна минерална вода. За тях, за тяхното приятно и незабравимо изживяване са се погрижили собствениците на заведения и ресторанти в гр. Велинград. Приятна атмосфера, местни традиционни ястия, домашно вино и българска народна музика впечатляват не само нейните чуждестранни посетили.
Свежият планински въздух и множеството от СПА-центрове със своите басейни, джакузита и минерални бани действат като притегателна сила за многообразието от туристи с различни интереси, професии и от различни възрастови групи. За всеки от тях, с различни нагласи, вкусове и навици, с различни възгледи и предпочитания, са създадени безброй възможности за приятна и ползотворна почивка, отпивайки от любимото питие, вкусвайки от първокласно приготвената храна и любувайки се на приятната гледка.
Ресторантите във Велинград приканват гостите на града с превъзходно приготвената от професионалисти храна, местни напитки, ведро настроение и вежливо отношение. Богат асортимент от ястия и напитки, с причудливи имена и характерен вкус, както и изискани национални и интернационални специалитети впечатляват всеки дръзнал да се докосне до това китно местенце.
Заведенията във Велинград примамват с изобилие от разнообразие, прохлада и приказно красива гледка. Отново за всеки вкус има по нещо- за търсещите шумни и весели забавления, както и за любителите на спокойната и релаксираща атмосфера. Веселие, красота и истинска наслада сред природата и прохладата ни осигуряват местните заведения във Велинград.
Независимо с каква цел е вашето посещение- лечебно или релаксиращо, Велинград ще ви накара да се почувствате като преродени, благодарение на своето разнообразие от китни кътчета и места за отдих, забавление и почивка сред чистата и приказна природа.