Търсене

Таверни в Варна

Варна - Полезна информация

Варна- град на усмивки, морски мечти и слънчево настроение. Морската столица на България, винаги приветлива за посетители и изпълнена с безброй легенди за сбъднати мечти и черноморски вълнения. Град на изобилие от морски дарове, дружелюбни жители и добро настроение.
Изключително голямо е разнообразието от местата за отдих и развлечение - заведения за всеки вкус и интерес, природни и архитектурни паметници и множество кътчета с великолепна гледка към морския пейзаж.
Винаги приветлив за туристи, приятно прохладен и гостоприемен. Изобилие от атракции, места за настаняване и за отдих сред приказна природна среда, летен бриз и незабравими морски приключения. Варна – мечтана лятна дестинация.
Тук може да се насладите на неповторимата и приказна Морска градина, включваща културно-исторически паметници на знаменити българи, както и божествена растителност, плавно преливаща от морски ландшафт към буйна зеленина на бреговата зона. Тук е мястото да се полюбувате и на морското биоразнообразие, представени във Варненския аквариум и делфинаруим. Естествено продължение на Морската градина е прочутият парк-резиденция –Евксиноград, обявен за национален паметник на градинското и парково изкуство, превърнел се в предпочитано място за посещение и отдих сред туристи и местни жители.
За забавление и разтоварване на туристите, жителите на града са се погрижили да осигурят множество от заведения и ресторанти във Варна. Разнообразие от ястия, местни и чуждестранни, изкусно приготвени и аранжирани, поднесени с добро настроение и лъчезарна усмивка. За всеки повод и всеки вкус, тук всяко хапване и пийване е свързано с наслада- за сетивата и за душата.
Незабравими изживявания, атракции и забавления ви очакват в местните заведения. За очарование на всеки гост тук може да се намери всичко, за което човек си пожелае- вкусна храна, хубава напитка, весела музика и добро настроение. Примамливи за посетителите са крайбрежните заведения във Варна, впечатляващи със своя морски стил, великолепна кухня, качествено обслужване и превъзходна гледка.
В сърцето на града, непосредствено до вашия дом или до мястото, в което сте отседнали, се крие едно истинско бижу – заведение или ресторант, способен да удовлетвори и най-съкровените ви желания, да ви осигури безметежен комфорт и истинска наслада.
С великолепните си кътчета за отдих, с безбройните увеселителни атракции,с разнообразието от паркове и градини, даряващи прохлада и отмора, Варна се превърнал в един от най-търсените и популярни черноморски дестинации.