Търсене

Пиано барове в София

Видео стена LCD/Плазма Тераса Дансинг Охрана Wi - Fi Сепарета Открит кът за пушачи Дискотечно осветление Зарядно за телефони Сценично осветление Закачалки Фейс контрол Вестници

 
Работно време: 11.00 - ...

Дансинг Сцена за изпълнители Пиано Климатик Охрана Wi - Fi Сценично осветление Закачалки

 
Работно време: от вторник до събота - 22 - 05h
неделя и понеделник - почивни дни

София - Полезна информация

 В подножието на Витоша, обсипан с безброй светлини и изпъстрен с многолюдни улици, стои величествено символът на България - столицата гр. София. Разнообразие от култури, архитектура, изкуство и нрави, вплетени в многоликия образ на един град. Притегателен център за малки и големи, хора с различни интереси, професии и възгледи.
Животът на столичани е изпълнен с разнообразие, изобилие и величие още от древни времена. Днес в търсене на най-новото, най-красивото и модерното, интересът изисква и осигуряване на всичко необходимо и дори немислимо. А какво му трябва на човек – освен вкусна храна, поднесена с подходящо питие и споделено с приятна компания. Разнообразие от ресторанти и заведения, изпълват сърцето на града. От малки и автентични заведения в София, предлагащи богат асортимент от изискани блюда до големи, шумни и изпълнени с глъч -за всеки вкус и интерес.
В ресторанти в София с превъзходна кухня и уютна атмосфера ще бъдете не само обслужени от вежливите сервитьори , но и ще получите истинско удовлетворение след своето посещение. Със слънчева усмивка и весело настроение, винаги дружелюбни и много отзивчиви ви очаква персонала на столичните заведения. Компетентни, любезни, и лъчезарни бармани и сервитьори, допълват веселата ви компания.
Истинска наслада за окото, и не само, е отпиването на ароматно вино, съчетано с изискано и превъзходно приготвено ястие в тематичните заведения в София. А за любителите на спокойната и приятна отпускаща атмосфера, заведенията и ресторанти от столичния град също има какво да предложат.
Ястия от френска, испанска, италианска, турска, японска кухня и всякакви изискани и нестандартни решения, каквито въображението ви е способно да сътвори, можете да откриете в богатия асортимент от столичните заведения и ресторанти. Изкусно приготвени от професионалисти и грижливо поднесени с усмивка и ведрото „Добър апетит“ може да изкуши и най-претенциозните посетители.
За авантюристичните и търсещи шум и веселие натури, столичните заведения отново впечатляват с голямото си разнообразие.
Голяма е палитрата от заведения и ресторантни в изискан стил, в непринудена и уютна атмосфера, в авангардно и нестандартно обзавеждане. За всеки вкус, за всеки жител и посетител на града, ресторантите в София предлагат разнообразие от стил, красота и комфорт, съчетани с непринуденото и вежливо отношение на професионалистите в лицето на неговия персонал.