Търсене

Заведения в квартал Манастирски ливади - София

Няма оценка

0.0

LCD/Плазма Тераса Климатик Охрана Обедно меню Wi - Fi Собствен паркинг Закачалки VIP зала Детски кът

 
Работно време: Понеделник: 11:30 - 16:30ч.
Вторник - Петък: 11:30 - 24:00ч.
Събота и Неделя: 12:00 - 24:00ч.

Манастирски ливади - Полезна информация

Квартал „Манастирски ливади“ е разположен южната част на София, близо до планина Витоша. Това е един от най-младите квартали на столицата, отличаващ се модерна архитектура. Този съвременен квартал, може да Ви грабне с неповторимия и чудесен изглед към планината и центъра на столицата. За любителите на шопинга е на разположение МОЛ България с множество си магазини, където може да откриете всички известни марки, да идете на кино или да пиете кафе. Кварталът е сравнително добре устроен и компактен, който постоянно се развива. В района има множество изградени супермаркети, луксозни магазини и квартални бакалии.
Манастирски ливади се намира сравнително близо до центъра на София и се обслужва от една от най-бързите пътни артерии на столицата – бул. „България“. Разположен между богатите жилищни квартали „Драгалевци“, „Бояна“ и „Киноцентър“ от една страна, и близостта на квартала до центъра на столицата – около 15 минути на път с кола от друга, го правят сред най- желаните места за живеене. Кварталът се слави като един от най-чистите, спокойни и добре устроени софийски квартали. Въздухът е сравнително чист, поради близкото му разположение до Витоша. Гостите на квартала може да се насладят на прекрасните гледки към Витоша от лифта в района. Тези който предпочитат да прекарват спокойно уикиндите си могат да поемат на път за Витоша и да се разходят в Националния исторически музей.
В квартала има много зелени площи, дървесна и тревна растителност. Освен това квартала предлага прекрасни възможности за прекарване на свободно време. Сред тях са разходка по приятните улици на квартала, да поспортувате на открито, да изпиете кафе в някое от множество завадения, разположени в тихата и спокойна част на квартала. Ако предпочитате да живеете в спокоен и чист квартал, далеч от забързаното ежедневие на центъра, то определено това е вашия квартал.