Тръгващи от София

Пристигащи в София

Тръгващи от Бъргас

Тръгващи от Варна

Евтини самолетни билети. Защо цените на самолетни билети тук са ниски?

 

Как да ползваме търсачката за евтини самолетни билети?

Чрез търсачката за самолетни билети в горната част на страницата можете да резервирате билет до почти всички световни дестинации на много ниски цени. Какво е необходимо за да направите резервация:
 

1.  Впишете на латиница дестинацията или летището от което искате да пътувате, както и дестинацията до която искате да стигнете.

 

2. От календарите на следващите 2 полета изберете дата на тръгване и дата на връщане (важно при двупосочен билет!). Имайте предвид, че билета по един маршрут може да е с много различна цена в зависимост от датите на пътуване. Като цяло колкото по - рано направите резервация за самолетен билет, толкова той ще е по - евтин.

 

3. Не забравяйте да означите и броя пътуващи, както в коя възрастова категория попадат.
 

4. След като натиснете бутона "търси", нашата търсачка ще прегледа най - изгодните оферти за Вас, така че имайте търпение да видите резултатите.
 

5. Ще видите списък с полетите отговарящи на вашите критерии, подредени стандатно по цена. Изберете най - удобният и евтин за вас вариант.
 

6. Изберете тип Плащане и се разплатете.
 

7. Вземете вашият самолетен билет и пътувайте с усмивка ;)

 

 

Как да спестим пари при резервация на самолетни билети?

1. Ползвайте онлайн резервационна система за евтини самолетни билети. Тези системи традиционно начисляват много по - малки такси за обслужване от офисите на туристическите агенции, тъй като имат много  по - малък разход.

2. Резервирайте самолетни билети колкото се може по - рано.
Това спестява пари! Изключение от това правило са офертите за самолетни билети тип "Last minute", които са на добра цена, но тази цена се дава, само ако в самолета по дадения полет има свободни места.

3. Резервйрайте самолетен билет за дати в непразнични дни.
Цените по празниците биват традиционно завишавани от авиокомпаниите, заради голямото търсене. Често остават места само в първа класа или в бизнес клас.

4. Резервирайте двупосочни самолетни билети. Това прави цената по - изгодно отколкото 2 еднопосочни билета.

5. Резервирайте по възможност дата на тръгване и дата на връщане в по - голям интервал.  Стандартно при разлика повече от 1 седмица между датите на тръгване и датите на връщане цената пада. За съжаление това не зависи само от желанието на потребителя, а и особеностите при неговото пътуване.

 http://www.agoda.com/