Zaglavie

Съобщение

OK

Информация за Слънчев бряг

 Къде лятото кипи животът? Къде е мястото за летни партита и неспирни купони? Къде може да усетим допира на разхлаждащата черноморска вода и парещите слънчеви лъчи, а вечер да се отпуснем и насладим на морските вълни по крайбрежната алея и пак да бъдем въвлечени в динамика от музика, глъч и веселба? Слънчев бяг е вашето място, ако търсите всичко това. Но той предлага и много още. Всякакви по вид атракции, забавления и колоритни изпълнения, с които се стремят да ви впечатлят и приканят не другаде, а именно в ресторантите и заведенията в Слънчев бряг. Неспирен е купонът тук, нестихваща е радостта и веселбата.
Създаден за да удовлетвори и най-съкровените мечти за почивка и незабравимо изживяване през летния сезон, за да надмине даже и най-дръзките ви желания и копнежи, имено това е способен да осигури курортното селище Слънчев бряг. Изобилие от заведения и ресторанти с всевъзможни интересни и поднесени по специален за вас начин изненади, ястия и напитки, с шумни оркестри или пък тиха и спокойна джаз музика… И всичко това на фона на летния бриз и слънчево настроение. Усмивки, шумни наздравици и приповдигнато настроение цари в ресторантите в Слънчев бряг.
Тук е невъзможно да се скучае и бездейства, тук животът кипи. Вечерта или през деня, за хора от различни националности, за малки и големи, за различните натури, курортът и неговите заведения и ресторанти има какво да ви предложи. От караоке- бар, през шумни и изпълнени с много светлини заведения, до такива с изискан стил, в класическа атмосфера, със богат асортимент от всенародни ястия. Вежливи сервитьори с лъчезарна усмивка и ведро настроение, примамливо приканват случайните минувачи в заведенията в Слънчев бряг.
Удоволствие, приказни летни дни и весели наздравици ви очакват тук. С усмивка и ведрото „Добре дошли“ посрещат всеки гост, а той веднъж докоснал се до тази наслада ще я поиска отново и отново. Незабравими спомени под парещото слънце, вечери изпълнени с много смях, танци и наздравици, партита до зори и всичко това на едно място, а именно в Слънчев бряг.
Заведенията и ресторанти в Слънчев бряг са много, толкова са и незабравими спомени, запечатани в тях – истинска наслада и вечно забавление ви очакват тук.

Намери ресторанти в BG

Ресторанти и заведения в Слънчев бряг с карта и телефон

Нощен клуб Oxygen - Слънчев Бряг


Тип обект: Нощни клубове

Работно време: 22:00 - 05:00

Тип Екстри: Дансинг, Сцена за изпълнители, Климатик, Гардероб, Охрана, Сепарета, Открит кът за пушачи, Участие на изпълнители, DJ, Дискотечно осветление, Закачалки

Коктейл бар Астория - Слънчев Бряг


Тип обект: Барове, Bar & dinner

Тип Екстри: LCD/Плазма, Охрана, Wi - Fi, Сепарета, Открит кът за пушачи, Собствен паркинг, Зарядно за телефони, Детски кът, Живи цветя

Бистро Дейкин - Слънчев Бряг


Тип обект: Ресторанти, Бистра

Тип Екстри: LCD/Плазма, Wi - Fi, Сепарета, Градина

Ресторант Djanny - Слънчев Бряг


Работно време: От 00:00 до 00:00

Тип Екстри: Обедно меню, Wi - Fi, Собствен паркинг, Градина

Ресторант - барбекю Кариби - Слънчев Бряг


Тип обект: Ресторанти

Тип Екстри: Wi - Fi, Градина

Ресторант Maestro - Слънчев бряг


Тип обект: Ресторанти, Bar & dinner

Работно време: От 09:00 до 02:00

Тип Екстри: Wi - Fi, Градина

Arena Club House - Слънчев бря


Тип обект: Барове, Bar & dinner

Работно време: От 08:00 до 02:00

Тип Екстри: Wi - Fi, DJ

Ресторант Ханска Шатра - Слънчев Бряг


Тип обект: Ресторанти

Работно време: От 09:00 до 00:00

Тип Екстри: Дансинг, Обедно меню, Wi - Fi, Собствен паркинг, Доставка до адрес, Градина

Горещи оферти

За www.rezervaciq.com Всички материали и снимки са собственост на ДРС - Травел ЕООД, потребителите от които са въведени или техните автори. Вижте отбрани заведенията - ресторанти, механи, барове и дискотеки в Слънчев бряг. Всички са със снимки, карта и телефони!

уеб дизайн