Zaglavie

Съобщение

OK

Информация за Варна

Варна- град на усмивки, морски мечти и слънчево настроение. Морската столица на България, винаги приветлива за посетители и изпълнена с безброй легенди за сбъднати мечти и черноморски вълнения. Град на изобилие от морски дарове, дружелюбни жители и добро настроение.
Изключително голямо е разнообразието от местата за отдих и развлечение - заведения за всеки вкус и интерес, природни и архитектурни паметници и множество кътчета с великолепна гледка към морския пейзаж.
Винаги приветлив за туристи, приятно прохладен и гостоприемен. Изобилие от атракции, места за настаняване и за отдих сред приказна природна среда, летен бриз и незабравими морски приключения. Варна – мечтана лятна дестинация.
Тук може да се насладите на неповторимата и приказна Морска градина, включваща културно-исторически паметници на знаменити българи, както и божествена растителност, плавно преливаща от морски ландшафт към буйна зеленина на бреговата зона. Тук е мястото да се полюбувате и на морското биоразнообразие, представени във Варненския аквариум и делфинаруим. Естествено продължение на Морската градина е прочутият парк-резиденция –Евксиноград, обявен за национален паметник на градинското и парково изкуство, превърнел се в предпочитано място за посещение и отдих сред туристи и местни жители.
За забавление и разтоварване на туристите, жителите на града са се погрижили да осигурят множество от заведения и ресторанти във Варна. Разнообразие от ястия, местни и чуждестранни, изкусно приготвени и аранжирани, поднесени с добро настроение и лъчезарна усмивка. За всеки повод и всеки вкус, тук всяко хапване и пийване е свързано с наслада- за сетивата и за душата.
Незабравими изживявания, атракции и забавления ви очакват в местните заведения. За очарование на всеки гост тук може да се намери всичко, за което човек си пожелае- вкусна храна, хубава напитка, весела музика и добро настроение. Примамливи за посетителите са крайбрежните заведения във Варна, впечатляващи със своя морски стил, великолепна кухня, качествено обслужване и превъзходна гледка.
В сърцето на града, непосредствено до вашия дом или до мястото, в което сте отседнали, се крие едно истинско бижу – заведение или ресторант, способен да удовлетвори и най-съкровените ви желания, да ви осигури безметежен комфорт и истинска наслада.
С великолепните си кътчета за отдих, с безбройните увеселителни атракции,с разнообразието от паркове и градини, даряващи прохлада и отмора, Варна се превърнал в един от най-търсените и популярни черноморски дестинации. 

Намери ресторанти в BG

Ресторанти и заведения в Варна с карта и телефон

Ресторант При Радо - Варна


Тип обект: Ресторанти, Рибни ресторанти

Работно време: 12:00-22:00

Тип Екстри: LCD/Плазма, Wi - Fi, Градина

Механа Мамин Кольо - Варна

Тип обект: Ресторанти, Механи, Бирарии, Бистра, Винарни

Работно време: 18:00 - 24:00 без почивен ден

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Тераса, Климатик, Собствен паркинг, Градина , Зарядно за телефони, Закачалки

Механа Бохеми - Варна

Тип обект: Ресторанти, Механи, Бирарии, Бистра, Таверни

Работно време: 18:00 - 02:00

Тип Екстри: Климатик, Wi - Fi, Сепарета, Собствен паркинг, Зарядно за телефони, Закачалки

Ресторант MFusion - Варна

Тип обект: Ресторанти, Нощни клубове, Винарни, Рибни ресторанти

Работно време: 17:00 - 01:00

Тип Екстри: LCD/Плазма, Тераса, Дартс, Климатик, Wi - Fi, Сепарета, Градина , Зарядно за телефони, Закачалки , Сейф, Стаг парти

Chezarino Ristorante Italiano - Варна

Тип обект: Ресторанти, Пицарии, Винарни

Работно време: 12:00-16:00/18:00-23:00 поч. ден-понедел

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Тераса, Климатик, Wi - Fi, Сепарета, Собствен паркинг, Доставка до адрес, Градина , Закачалки , Детски кът

Грузински ресторант - хотел - Варна

Тип обект: Ресторанти, Вино бар

Работно време: 00 - 24

Тип Екстри: LCD/Плазма, Тераса, Климатик, Wi - Fi, Собствен паркинг, Градина , Зарядно за телефони, Закачалки

Ресторант Red Rock - Варна

Тип обект: Ресторанти, Нощни клубове, Механи, Бирарии, Заведения за бързо хранене, Кръчми, Рибни ресторанти, Вино бар

Работно време: 10.00-24.00

Тип Екстри: LCD/Плазма, Тераса, Wi - Fi, Сепарета, Собствен паркинг, Градина , Закачалки

Ресторант Водолей - Варна

Тип обект: Ресторанти, Механи, Кафенета, Заведения за бързо хранене, Кръчми

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Климатик, Wi - Fi, Сепарета, Собствен паркинг, Градина

Cuba Bar - Варна

Тип обект: Нощни клубове, Барове

Работно време: 16:00-04:00

Тип Екстри: LCD/Плазма, Тераса, Обедно меню, Закачалки

Горещи оферти

За www.rezervaciq.com Всички материали и снимки са собственост на ДРС - Травел ЕООД, потребителите от които са въведени или техните автори. Вижте отбрани заведенията - ресторанти, механи, барове и дискотеки в Варна. Всички са със снимки, карта и телефони!

уеб дизайн