Zaglavie

Съобщение

OK

Информация за Ямбол

Град Ямбол е красив и модерен град, с богат културен живот, исторически паметници, минерални води и природни забележителности. Той ни очаква с ресторанти, механи, кафенета, барове и дискотеки, които предлагат интернационална и традиционна кухня, различни видове коктейли и много забавления.
В Ямбол има прекрасни места за разходка и отдих. Предпочитаните места са хълм Боровец, от където се разкрива невероятна гледка към града и местността Ормана, което означава гора. Тази местност е дом на различни местни видове животни и растения. Там може да се полюбувате на чиста и свежа природа, далеч от шумния град. На хълм Боровец се намира телевизионната кула и хотел с прилежащ ресторант.
Забележителностите на града привличат много туристи. Античният град Кабиле, който се намира в близост до Ямбол, показва величието на областта. От османския период са останали само две сгради - старата джамия и безистена, което представлява закрита чаршия. Джамията е превърната в една от най-големите галерии с фонд над 3500 картини и скулптори.
През 70-те години на 20 век започва модернизация на центъра. Той е разширен и е отворено място за нови сгради. Сега центъра е широк с магазини и заведения, и изцяло ремонтирания безистен.
Ямбол е готов да посреща туристи целогодишно в своите красиви местности, където човек може да избяга от градския шум и мръсния въздух. Тук може да намери спокойствие и тишина, да обнови силите си и да се зареди с енергия от живата природа.
В приятната атмосфера на заведенията, където се предлага традиционна и световна кухня, човек може да се отпусне и повесели с приятели до късно вечерта.

Намери ресторанти в BG

Ресторанти и заведения в Ямбол с карта и телефон

Ресторант Алпинеум - Ямбол

Тип обект: Ресторанти

Работно време: пон - петък - 08:30 - 23:45 събота - 11:00 - 23:15 неделя - почивен ден

Тип Екстри: Wi - Fi, Градина

Ресторант Капри - Ямбол


Тип обект: Ресторанти

Тип Екстри: Wi - Fi, Градина

Ресторант Тунджа - Ямбол


Тип обект: Ресторанти

Работно време: 7.00 - 1.30 ч.

Тип Екстри: LCD/Плазма, Климатик, Wi - Fi, Градина

Ресторант Амадеус - Ямбол


Тип обект: Ресторанти

Тип Екстри: Обедно меню

Ресторант Кабиле - Ямбол


Тип обект: Ресторанти

Тип Екстри: LCD/Плазма, Собствен паркинг, Сейф

Горещи оферти

За www.rezervaciq.com Всички материали и снимки са собственост на ДРС - Травел ЕООД, потребителите от които са въведени или техните автори. Вижте отбрани заведенията - ресторанти, механи, барове и дискотеки в Ямбол. Всички са със снимки, карта и телефони!

уеб дизайн