Zaglavie

Съобщение

OK

Информация за Цигов Чарк

javascript:void(0);/*1465222182972*/ В случаи, че решите да почивате на по-тихо, уютно и усамотено местенце тази година, то избора на курорт Цигов Чарк е идеално решение.
Курорта е подходящ за летуване, през всеки сезон на годината. Намира се в близост до Велинград и е част от област Пазарджик. До него има голям язовир. На размери не е голям курорт, но пък е съхранил автентична и неподправена красота на природата.

От години Цигов Чарк е желана дестинация за много семейства и двойки, падащи си по по-интимна обстановка заради многото вили в Цигов Чарк, предлагащи битов уют. През последните няколко години местността е харесвана за организиране на тиймбилдинги, работни срещи в неофициална среда и приятелски посещения от групи и компании.
В региона на Цигов Чарк, няма огромни и луксозни хотели, но пък местата за настаняване са неограничени. Тук могат да се наемат вили, къщи за гости, малки семейни хотели и мотелски стаи.
Вили в Цигов Чарк са наемани често от по-големи компании и семейства, които желаят да се откъснат в самостоятелност и пространства. Често се случва и посетителите на Велинград да отсядат в хотели Цигов Чарк, защото цените са достъпни, а комфорта в стаите, храната в заведенията и гостоприемството на местните ненадминати.

От гледна тока на забавления в региона не липсва разнообразие за различни възрасти и предпочитания. Летния сезон, туристите правят походи до родопските възвишения, еко маршрути, лови се риба, почитателите на риболов, а привържениците на спортове залагат на планински велотранспорт, офроуд.
Местността на Цигов чарк е изключително популярна за ловците. В нея са разположени три дивечовъдни стопанства, където могат да се видят дива свиня, елен, коза, сръндака.

Приятна вила в Цигов Чарк тук

В близост е язовир Батак, а забавленията в него нямат край. Ту всеки може да опита кану каяк, да се качи на моторна или рибарска лодка, дори на яхта. Във водите му могат да се уловят толстолоб, таранка, червеноперка, кефал, шаран и др. В Цигов чарк има и конна база, за всеки любител на ездата, това ще събуди неописуем интерес.
В зимния сезон, атракция за всички гости са ски писта достигащи дължина от 1,5 км. Предлага се още сноуборд по двадесеткилометрова писта, ски бягане и още. Известни планински върхове тук са Голяма Сюткя и Елин Връх.

В Цигов чарк голям брой ресторанти, предлагащи традиционна родопска кухня, приготвена от екологични продукти. За привържениците на нощния живот, град Велинград очаква с многообразие от нощни барове, дискотеки и клубове, само на 20 км. път.
Цигов чарк е очарователен малък курорт, кътащ голям потенциал. Той е уютно местенце, което омайва посетителите с цял набор от развлечения, красота и гостоприемни вили и хотели.

Намери хотел в BG

Хотели в Цигов Чарк с барбекю

ЕКО Селище Руминика - с. Дорково, Цигов Чарк


Екстри в обекта: Прибори и съдове в обекта, Охраняем паркинг, Оборудвана кухня, Механа, Камина в обекта, Градина, Безжичен интернет в обекта, Барбекю, SPA център

Къща за гости Райа - Цигов Чарк

Екстри в обекта: Ютия в обекта, Паркинг - външен, Оборудвана кухня, Локално парно, Детска площадка, Градина, Барбекю

Вилен комплекс Каталина - Цигов чарк


Екстри в обекта: Ресторант, Барбекю

Вили Senator - Цигов Чарк


Екстри в обекта: Прибори и съдове в обекта, Оборудвана кухня, Механа, Камина в обекта, Детска площадка, Барбекю

Комплекс Изгревът - Цигов Чарк


Екстри в обекта: Прибори и съдове в обекта, Паркинг - външен, Оборудвана кухня, Камина в обекта, Барбекю

Семеен Хотел Кълвачеви

Екстри в обекта: Ютия в обекта, Чуждоезично обслужване, Чадъри и шезлонги, Централно парно отопление, Тераса/веранда, Тангентор в обекта, Спортна площадка, Рецепция-денонощна, Прибори и съдове в обекта, Плаж, Пералня в хотела, Паркинг - външен, Оборудвана кухня, Механа, Масажи, Локално парно, Кът за пушене, Кафене, Камина в обекта, Зона за релакс, Дизайн хотел, Джакузи в обекта, Детски басейн, Детска площадка, Двор, Градина, Гладене в обекта, Външен басейн, Велосипеди под наем, Безплатен паркинг, Безжичен интернет в обекта, Барбекю, Алтернативен туризъм, LCD/плазма в обекта

Вила Марая - Цигов Чарк


Екстри в обекта: Паркинг - външен, Механа, Локално парно, Камина в обекта, Барбекю

Вили Самодиви - Цигов Чарк

Екстри в обекта: Паркинг - външен, Детска площадка, Градина, Безжичен интернет в обекта, Барбекю

Вили Баташки хан - Цигов чарк

Екстри в обекта: Сауна, Паркинг - външен, Барбекю

Вила на Язовир Батак - Цигов Чарк


Екстри в обекта: Паркинг - външен, Оборудвана кухня, Камина в обекта, Двор, Барбекю

Къща за гости Родопи - Цигов Чарк


Екстри в обекта: Чадъри и шезлонги, Прибори и съдове в обекта, Паркинг - външен, Оборудвана кухня, Механа, Локално парно, Детска площадка, Двор, Външен басейн, Безплатен паркинг, Безжичен интернет в обекта, Барбекю

Вила Алпин - Цигов Чарк


Екстри в обекта: Ресторант, Прибори и съдове в обекта, Паркинг - външен, Безплатен паркинг, Барбекю

Вили Уют - Цигов Чарк

Екстри в обекта: Ютия в обекта, Чадъри и шезлонги, Фитнес, Ски гардероб, Сауна, Римска баня, Прибори и съдове в обекта, Парна баня, Паркинг - външен, Охраняем паркинг, Оборудвана кухня, Конферентна зала, Камина в обекта, Детски басейн, Детска площадка, Двор, Градина, Външен басейн, Безплатен паркинг, Безжичен интернет в обекта, Барбекю, SPA център

Вили Green - Цигов Чарк


Екстри в обекта: Двор, Безплатен паркинг, Барбекю

Вилно селище Св. Георги Победоносец - Цигов Чарк


Екстри в обекта: Трансфер - платен, Тераса/веранда, Прибори и съдове в обекта, Оборудвана кухня, Локално парно, Двор, Безплатен паркинг, Барбекю

Горещи оферти

За www.rezervaciq.com Всички материали и снимки са собственост на ДРС - Травел ЕООД, потребителите от които са въведени или техните автори. Всички хотелинамиращи се в Цигов Чарк или около Цигов Чарк и с барбекю на разположение на гостите

уеб дизайн