Zaglavie

Съобщение

OK

Информация за Сандански

 Сандански се намира в Югозападна България, разположен амфитеатрално върху крайните склонове на Пирин планина. С изключително чистия си въздух, Сандански е световно известен балнеокурорт. На близо се намира и енергийната местност Рупите с храма Света Петка, построен от Баба Ванга. Градът има благоприятното си разположение, близо до столицата, близо до Солун и до курортите на Егейско море.
Сандански разполага с изключителни природни ресурси. Освен красива природа и чист въздух, тук има над 80 извора с различна температура. Те имат ниска минерализация, богат химичен състав и лекуват множество заболявания. Хора от цялата страна идват тук да се потопят в горещите извори.
Именно около тези извори се е формирало селището през 2 ри век пр.н.е. Съвременният Сандански е разположен изцяло върху древния град. Намерени са останки от различни исторически периоди. От IV-VI век са намерени обществени сгради и раннохристиянски базилики. В археологическия музей на града може да разгледате интересните мозаечни декоративни килими.
Градът започва да се развива все по-бързо. Изградени са голям брой хотели, семейни и големи хотелски комплекси, къщи за гости. Има един 5-звезден, два 4-звездни и три 3-звездни хотела. Голяма посещаемост имат двата санаториума. На центъра има информационен център за помощ на туриста. В Сандански има и много разнообразни ресторанти. Местен специалитет са сърмички в лозови листа и сладко от зелени смокини.
Центърът на Сандански е изключително зелен и подреден, пълен със заведения. Паркът е една от красотите на града. Свежа зеленина и чист въздух, може да се разхождаш цял ден на спокойствие и тишина. Алеите му са пясъчни, има всякакви люлки и катерушки за малки деца.

Намери ресторанти в BG

Ресторанти и заведения в Сандански с карта и телефон

Механа При Аджев - Сандански


Тип обект: Механи, Кафенета, Винарни, Рибни ресторанти, Вино бар

Работно време: 08.00 - 24.00

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Тераса, Билярд, Климатик, Гардероб, Wi - Fi, Сепарета, Собствен паркинг, DJ, Градина , Зарядно за телефони, Вестници , Детски кът, Сейф

Ресторант Сандански - Сандански


Тип обект: Ресторанти

Тип Екстри: Тераса, Дансинг

Ресторант Офир - Сандански


Тип обект: Ресторанти

Работно време: 09:00 - 00:00 ч.

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Климатик

Pizza Versus - Сандански


Тип обект: Ресторанти

Работно време: 07:00 - 23:30 ч.

Тип Екстри: LCD/Плазма, Климатик, Wi - Fi, Доставка до адрес

Ресторант Риба и Барбекю - Сандански


Тип обект: Ресторанти, Рибни ресторанти

Работно време: От 9:00 до 01:00 ч.

Ресторант Медичи - Сандански


Тип обект: Ресторанти

Ресторант Медите - Сандански


Тип обект: Ресторанти

Работно време: 7:30 – 23:30 ч.

Тип Екстри: Градина

Средиземноморски Ресторант Пломари - Сандански


Тип обект: Ресторанти, Рибни ресторанти

Тип Екстри: Тераса, Собствен паркинг, Сейф

Ресторант Ичката - Сандански


Тип обект: Ресторанти

Тип Екстри: LCD/Плазма, Wi - Fi, Градина , Живи цветя

Механа барбекю Сандански хан - Сандански


Тип обект: Механи

Работно време: всеки ден от 9.00 до 24 часа

Тип Екстри: Камина, Тераса, Климатик, Аквариум

Горещи оферти

За www.rezervaciq.com Всички материали и снимки са собственост на ДРС - Травел ЕООД, потребителите от които са въведени или техните автори. Вижте отбрани заведенията - ресторанти, механи, барове и дискотеки в Сандански. Всички са със снимки, карта и телефони!

уеб дизайн