Zaglavie

Съобщение

OK

Информация за Обзор

 Едно морско курортче, което десетилетия наред е посрещало и продължава и до днес да е с широко отворени обятия, гостоприемно и очарователно – Обзор.
Намира се на стратегически разумно и изключително удобно местенце, между двата големи морски града Варна и Бургас, а само на две десетки километра от тях и в околностите с Несебър, Слънчев бряг.
Обзор е приказно, подредено, красиво и много приятно градче, създаващо несравними условия за настаняване, почивка, релакс, забавления и всичко, за което съвременния човек мечтае по време на отпуската си.

Но дори за тръгналите на морско пътешествие в Обзор е добре да знаят за всички места и паметници в близост, с които могат да обогатят програмата по време на престоя си.
Списъка започва с Музея на Обзор, който се намира до самото море. В него са разположени останките на Юпитер храма и други прочутиархеологическинаходкиза града. Останки от храма могат да се видят и в градината отвън, а така също и около близката местност „Камъните“. Разположена е на самия морскибряг и е леко отдалеченаотцентралнияплаж. Вървейки по алеитенаплажа, госта може лесно да се ориентира в намирането й.

Интересна и много нежна би била разходката по Първомайскатаполяна. Тя представлява тихо кътчедаряващо спокойствие и тишина. До нея се стига лесно пеш вървейки към балкана и само на 1 кмотграда. На поляната има красива чешма с лековитавода.
Приятни моменти и разходки обещават и парковете в самия град, макар не големи, те са изпълнени със зеленина и убежища от лятната горещина.

На центъра на Обзор има фонтан, а по него са изписани всички имена на града. В курортното градче има и часовниковакулаизградена посъременаархитектура.
Интерес у туристите на Обзор ще събуди крепостната му стена с 6 метрова дебелина на обвивка, която някога е била защита от набези и преход към Константинопол и Дунава.

Над самия Обзор е разположена и местност Кале със средновековния замък-крепост, наречена Козяк.
Някогашното минало на днешния курорт свидетелства с данни и факти за мощнатаотбранителнасистема, която е има този град по време на римляни. Крепостта е започвалаотОбзор и е стигаладоБелград.
За всеки, който не е бил на това място е хубаво поне един път да го посети, има какво да види и научи.

Намери хотел в BG

Къщи за гости в Обзор

Къща за гости Кристал - Обзор

В централната част на курорта Обзор, на 250 метра от центъра се намира къща за гости Кристал. Тя разполага с апартаменти, студия, тройни стаи, двойни и двойни лукс. Помещенията са с безжичен интернет достъп, климатик, телевизор с кабелна телевизия, хладилник, сейф, санитарен възел и ...

Рени Къща за Гости - Обзор

Екстри в обекта: Чуждоезично обслужване, Трансфер - платен, Тераса/веранда, Кът за пушене, Детска площадка, Градина, Барбекю

Къща за Гости Марина - Обзор

Екстри в обекта: Чуждоезично обслужване, Централно парно отопление, Трансфер - платен, Тераса/веранда, Рецепция-денонощна, Рент а кар, Пералня в хотела, Кът за пушене, Детска площадка, Гладене в обекта, Алтернативен туризъм

Тонус Къща за Гости - Обзор

Екстри в обекта: Чуждоезично обслужване, Трансфер - платен, Ресторант

Къща за Гости Мария - Обзор

Екстри в обекта: Градина, Барбекю, Багажно помещение

Guest House Perla - Обзор

Екстри в обекта: Трансфер - платен, Ресторант, Градина

Къща за гости Галема - Обзор

Екстри в обекта: Рецепция-денонощна, Рент а кар, Пералня в хотела, Масажи, Градина, Багажно помещение, Алтернативен туризъм

Ivanka Guest House - Обзор

Екстри в обекта: Градина, Багажно помещение

Къща за гости Вълчеви - Обзор

Екстри в обекта: Градина

Къща за гости Русеви - Обзор

Екстри в обекта: Трансфер - платен, Градина, Барбекю

Пансион Дичев - Обзор

Екстри в обекта: Чуждоезично обслужване, Трансфер - платен, Тераса/веранда, Кът за пушене, Багажно помещение

Къща за Гости Casa Martines - Обзор

Екстри в обекта: Централно парно отопление, Трансфер - платен, Рецепция-денонощна, Детска площадка, Градина

Guest House Bordo - Обзор

Екстри в обекта: Трансфер - платен, Детска площадка, Градина, Гладене в обекта, Барбекю

Къща за Гости Роеви - Обзор

Екстри в обекта: Тераса/веранда, Градина, Барбекю

КЪща за гости Дом Барбов - Обзор

Екстри в обекта: Чуждоезично обслужване, Централно парно отопление, Трансфер - платен, Тераса/веранда, Рецепция-денонощна, Пералня в хотела, Кът за пушене, Градина, Багажно помещение

Горещи оферти

За www.rezervaciq.com Всички материали и снимки са собственост на ДРС - Травел ЕООД, потребителите от които са въведени или техните автори. Всички къщи за гости намиращи се в Обзор или около Обзор

уеб дизайн