Zaglavie

Съобщение

OK

Информация за Банско

Там, нейде в сърцето на Пирин планина, гордо се извисява курортното селище Банско. Средище на вековна култура, съхранени традиции и обичаи, автентична архитектура, традиционна българска кухня и безброй фолклорни фестивали.

Прохладни летни дни и вечери, и студени и снежни зимни дни, вековни гори, обширни поляни, върхове покрити с бяла перелина - величествена гледка, спираща дъха на всеки успял да я зърне. Този китен курорт е едно малко кътче от рая, което ще ви отведе в една приказна природна среда, сред красота, прохлада и чист планински въздух.

За почитателите на здравословния начин на живот планинското селище предоставя превъзходни условия за практикуване на селски туризъм, балнеотуризъм, оф-роуд туризъм, пешеходен и ски-туризъм.

Изключително голямо е разнообразието от концерти и фестивали, с които могат да ви впечатлят и привлекат –филм фест, опера фест, джаз фест, фестивал на българската храна и обичаи, фолклорен фестивал „Между три планини“. Към веселба, поводи за наздравици и много усмивки приканват местните жители.

А как може да стигнете до това приказно място?! Съществува интересен и много приятен алтернативен вариант – чрез еднопосочната, нееликтрифицирана и единствена действаща теснопътна линия в България. Преминаваща през причудливи преломи, речни водоеми, покрай стръмни наклони и величествени върхове, теснолинейката достига крайната си спирка при надморска височина от 1267м. Бавната скорост и височината на последната й връхна точка, позволяващи пред туристите да се разкрие великолепна спираща дъха гледка, пораждат нейното име - Алпийската железница на Балканите.

Богатата палитра от хотели, заведения и ресторанти в Банско го определя и като един от най-търсените и предпочитани курорти в страната. Заведенията в Банско предоставят отлични условия за приятна и разтоварваща почивка в планината. Разнообразието е голямо. Посетителите могат да се насладят на своята любима музика, изискани и вежливо поднесени питиета в приятна атмосфера.

За да усетите автентичната обстановка и да изживеете една незабравима празнична вечер, то задължително трябва да посетите ресторантите в Банско. Въвлечени в ежедневния и натоварен делничен ден, тук е мястото да разпуснете сред уютната битова атмосфера, да отпиете от домашно приготвени напитки, да опитате от местната кухня, да се насладите на българската фолклорна музика и да забравите за всяка умора. Предпочитано място за почивка не само за българи, а и безброй чуждестранни посетители, дръзнали да се докоснат до българския фолклор, традиции и ритуали.

 

Тук има всичко необходимо, за да осъществите вашите планински приключения и незабравими изживявания.

Намери ресторанти в BG

Ресторанти в Банско

Механа Мацурев хан - Банско


Тип обект: Ресторанти

Работно време: Целогодишно: 09.00 - 00.00 ч.

Тип Екстри: Камина, Wi - Fi, Собствен паркинг, Градина

Ресторант Леонардо - Банско


Тип обект: Ресторанти

Работно време: 12:00-24:00

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Шоу скара, Отопляем кът за пушачи през зимата, Климатик, Обедно меню, Wi - Fi, Собствен паркинг, Градина , Живи цветя, Детско меню, Детски стол

Кръчмата на Баба - Банско


Тип обект: Ресторанти, Механи

Работно време: 12.00 - 03.00 ч.

Тип Екстри: Камина, Wi - Fi, Собствен паркинг, Градина

Механа Mомини двори - Банско


Тип обект: Ресторанти, Механи

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Климатик, Wi - Fi, Сепарета, Открит кът за пушачи, Градина , Зарядно за телефони, Живи цветя

Ресторант Фондю - Банско


Тип обект: Ресторанти

Работно време: 15 ноември – 31 март 17:00-24:00 ч.

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Климатик, Гардероб, Wi - Fi, Сепарета, Собствен паркинг, Живи цветя, Детско меню, Детски стол, Тераса за пушачи

The London Pub - Банско

Тип обект: Ресторанти, Барове

Работно време: 08:00 till late

Тип Екстри: Климатик, Wi - Fi, Плейстейшън, Стаг парти

Mussel Farm Dalboka - Банско

Тип обект: Ресторанти

Работно време: 10 - 24

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Климатик, Wi - Fi, Градина , Зарядно за телефони, Закачалки

Steak House Lazur - Банско

Тип обект: Ресторанти

Работно време: 10 - 24

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Гардероб, Wi - Fi, Закачалки

Обецанова механа - Банско

Тип обект: Ресторанти, Механи

Работно време: 00 - 24

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Градина

Ресторант Чепишев - Банско


Тип обект: Ресторанти

Работно време: от 7.00 до 24.00.

Тип Екстри: LCD/Плазма, Камина, Климатик, Wi - Fi, VIP зала

Ресторан Амброзия - Банско

Тип обект: Ресторанти

Работно време: 16.00 до 23.30 час.

Тип Екстри: LCD/Плазма, Тераса, Климатик, Wi - Fi, Доставка до адрес, Градина

Горещи оферти

За www.rezervaciq.com Всички материали и снимки са собственост на ДРС - Травел ЕООД, потребителите от които са въведени или техните автори. Отбрани Ресторанти в Банско. Намери бързо и лесно с карта и контакти на Ресторанти!

уеб дизайн